Beleggen in bitcoins, hoe werkt het en waarom?

Beleggen in bitcoins, hoe werkt het en waarom?

begin met beleggen in bitcoin

Beleggen in bitcoins kan in het begin wat overweldigend zijn. Maar als je de juiste stappen volgt is het snel te leren.Ook als u geen eerdere ervaring heeft met beleggen en financiële markten. Daarnaast leggen wij u uit hoe u uw geld veilig houd van hackers.

Bitcoins kopen

Als u wilt gaan beleggen in crypto’s zult u eerst de crypto moeten kopen. Dit kan je op 2 manieren doen. Handmatig met een wallet en een exchange. Of via een handelsplatform.

Voor beginners is een handelplatform beter, aangezien het platform de veiligheid van uw vermogen garandeert. Ook kunt u gemakkelijk beleggen in bitcoins door geld te storten via ideal, creditcard of andere crypto’s.

Belegging platform kiezen

Bij het kiezen van een platform is het erg belangrijk dat u op de volgende onderdelen let.

Licentie

Elke betrouwbaar beleggingsplatform (ook in crypto) heeft een licentie. Als het platform een licentie heeft weet je namelijk zeker dat ze gereguleerd worden. Dit verzekerd dat de koersen echte koersen zijn en dat deze niet worden gemanipuleerd.

Ook moeten gelicenseerde platformen voldoen aan veel wettelijke eisen. Die u als beginnende belegger beschermen. Zoals het goed op de hoogte brengen van risico’s en optreden tegen fraude!

Zorg dat uw geld verzekerd is

Als u uw zuurverdiende geld wilt gaan beleggen wilt u er zeker van dat uw geld niet in rook opgaat. Daarom moet je opletten dat het platform dat u gebruikt verzekerd is en uw vermogen veilig steld.

Comissies

Zeker als u gaat daytraden zal u veel transacties maken. Dan kunnen commissies van het handelsplatform snel oplopen. Gelukkig bieden veel platformen tegenwoordig 0% commissie. Wij raden u daarom ook aan om gebruik te maken van een platform die 0% commissie als optie heeft.

Zorg dat u uw geld kan opnemen

Wij raden aan om na de eerste storting bij uw beleggingsplatform een beetje geld op te nemen uit uw account. Zo bent u er van verzekerd dat uw platform ook echt uw geld uitkeert en hoe snel. Want er is niks erger dan veel geld verdienen en het vervolgens niet kunnen opnemen uit uw account.

Starten met beleggen

Om te beginnen met beleggen raden wij aan om een community te joinen. Een community helpt je de goede richting op en geeft je nieuwe ideeën om je te ontwikkelen. Er zijn hele dure “masterminds”, maar uit onze ervaring bieden deze weinig bijzonders. Daarom zou ik zeker als je begint gewoon lekker voor een gratis betrouwbare community gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *