Tips om WordPress te optimaliseren

Tips om WordPress te optimaliseren

We zullen controleren hoe de snelheid van het administratiepaneel te verbeteren , de verbindingsfout met de MySQL-database te vermijden of de belasting van die pagina’s die eeuwig zijn te verbeteren.

Controleer de statistieken van de site

Het probleem meest voorkomende lading is meestal de grootte van de pagina . Een standaardpagina laadt afbeeldingen, flash, video’s en JS die een groot deel van de bandbreedte zullen opeten .

Om te achterhalen wat ons op onze pagina specifiek niet lukt, kunt u deze zelfstudie volgen die we publiceren met een reeks tips om het laden van onze pagina’s te verbeteren.

Als tip mag de grootte van onze pagina de 100 KB niet overschrijden .

Controleer de geïnstalleerde plug-ins

De plugins zijn de eerste verdachten optreden wanneer lange laadtijden . De ervaring leert ons dat pagina’s met te veel plug-ins er minstens één hebben die de bronnen niet optimaal gebruikt. Waaronder enkele van de bekendste .

Om de plug-ins te controleren , schakelt u ze allemaal uit en controleert u de kritieke delen van de site . Als alles goed gaat met de plug-ins uitgeschakeld, heractiveert u ze één voor één totdat u degene vindt die de traagheid op de pagina veroorzaakt.

We kunnen een alternatief zoeken voor de plug-in die ons problemen bezorgt en zelfs de auteur op de hoogte stellen van de situatie, zodat deze de code kan verbeteren.

Controleer uw WordPress thema

Als de plug-ins geen probleem veroorzaken en u een vertraging op de pagina blijft ondervinden, probeert u een ander thema . Sommige thema’s kunnen plugin-potentialen omvatten die we in function.php kunnen controleren , dus alles wat we op de plug-ins hebben toegepast, kan op de onderwerpen worden toegepast.

Bovendien is het mogelijk dat sommige onderwerpen buitensporige JS of afbeeldingen gebruiken, waardoor de pagina langzaam wordt geladen vanwege de grote hoeveelheid gegevensoverdracht en / of het aantal http- verzoeken .

Als je ziet dat je thema traagheid veroorzaakt , keren we terug naar hetzelfde: je kunt de tutorial gebruiken die we eerder hebben gekoppeld om te ontdekken waar het faalt en het zelf te debuggen. Of u kunt het onderwerp wijzigen naar een eenvoudigere of verfijndere versie, met lagere laadtijden.

Optimaliseer de tabellen van de databases

De tabellen in de databases moeten worden beoordeeld en ontsmet regelmatig, en zelfs repareren indien nodig. De plug -in WP-DBManager biedt ons deze mogelijkheid, naast het maken van back-ups van de databases (iets dat fundamenteel is voor het beheer van een blog / site).

Een andere manier om BBDD te optimaliseren is de phpMyAdmin- tool die we kunnen vinden in de sectie Databases van ons cPanel .

Deactiveer het systeem van revisies in WordPress

Het systeem van revisies is een systeem voor het beheersen van wijzigingen dat is opgenomen in versie 2.6 van WordPress en dat meestal niet eens 1% van de gebruikers gebruikt. Beoordelingen worden automatisch gegenereerd elke keer dat we iets in een item variëren .

Om ze uit te schakelen , kunnen we de volgende regel toevoegen in het bestand wp-config-php :

define ('WP_POST_REVISIONS', 0);
of
define ('WP_POST_REVISIONS', false);

Als de revisies al een tijdje geactiveerd zijn , kunnen we ze verwijderen met de eerder genoemde WP-DBManager en de volgende query starten:

DELETE FROM wp_posts WHERE post_type = "revisie";

Hiermee worden de revisies van de database gewist en wordt de grootte verkleind.

LET OP: doe dit voorzichtig . Als u niet zeker weet wat u doet, maakt u in ieder geval een back-up van de database voordat u query’s start.

Implementeer pagina caching

Het cachen van pagina’s is het opslaan van hetzelfde dat eerder op een statische manier is gecompileerd , dat wil zeggen dat het op een eenvoudige manier wordt opgeslagen, zodat u niet steeds opnieuw dezelfde inhoud hoeft te genereren , waardoor de tijd wordt verkort . Het gebruik van de cache is een zeer snelle manier om informatie op te halen en is een algemeen aanbevolen methode voor de meeste moderne toepassingen .

De snelste en eenvoudigste manier? Een cache-implementatieplug-in gebruiken .

De meest gebruikte is de W3 Total Cache . WP Super Cache wordt ook aanbevolen .

  1. Fout “MySQL is uitgeschakeld” of “Verbinding met de database is verloren”
    Deze verbindingsfout met de database heeft twee oorzaken :

De server heeft de ingestelde verbindingstijd overschreden : controleer of de variabele mysql “wait_timeout” groot genoeg is. We kunnen deze variabelen controleren door de SHOW VARIABLES-query in phpMyAdmin te starten.

De server heeft een onjuist of heel groot pakket laten vallen : als mysqld een te groot of onjuist pakket neemt, neemt het aan dat er iets mis is gegaan met de client en de verbinding is verbroken .

Gebruik subdomeinen om de belasting te delen.

De meeste browsers zijn ingesteld om te laden 2-4 bestanden uit een domein in parallel . Als u een aantal bestanden naar een ander domein verplaatst (een subdomein werkt), zal de browser parallel twee tot vier extra bestanden downloaden .

Een goede gewoonte is om de afbeeldingsbestanden van ons thema naar een subdomein te verplaatsen dat we maken. Het proces zou zijn om de afbeeldingen naar het subdomein te verplaatsen en de stijl.css van het thema te wijzigen om de volledige URL van de nieuwe afbeeldingsbestanden weer te geven .

Minimaliseer het aantal HTTP-verzoeken.

U kunt verminderen van het aantal HTTP-verzoeken met behulp van minder afbeeldingen (of met inbegrip van alle afbeeldingen in één beeldbestand en het positioneren hen met CSS), minder JavaScripts of minder stijlfiles CSS .

We kunnen een goed resultaat behalen met de PHP Speedy-plug-in. Met deze plug-in worden al uw JS- en CSS- bestanden samengevoegd in één enorm bestand , waardoor het aantal HTTP-aanvragen aanzienlijk wordt verminderd.

Het grootste nadeel? Dat is misschien niet compatibel met alle plug-ins die we hebben geïnstalleerd . We raden het gebruikelijke aan: een back-up van onze pagina voordat deze wordt getest , voor het geval dat.

We kunnen ook de CSS Sprite-generator gebruiken om alle afbeeldingen binnen een grotere te verplaatsen en vervolgens de vastlegging door CSS- positionering gebruiken om ze weer te geven.

Comprimeer de inhoud met behulp van de .htaccess

We kunnen alle inhoud die we naar browsers sturen, inclusief deze regel, in onze .htaccess comprimeren

AddOutputFilterByType DEFLATE text / html text / plain text / xml text / css application / javascript application / x-javascript application / x-httpd-php application / rss + xml application / atom_xml text / javascript

De meeste html-pagina’s te comprimeren zeer goed , maar je moet doen wat testen na het toepassen van deze verandering.

Cache the Gravatars

Veel blogs gebruiken Gravatares , de kleine afbeeldingen die naast de opmerkingen verschijnen . Elke willekeurige afbeelding is een nieuwe HTTP- aanvraag , zelfs als dezelfde afbeelding opnieuw wordt geladen . Een pagina met 100 opmerkingen laadt 100 extra HTTP-stukken.

Wat we wel kunnen doen, is het creëren van een lokale cache van gravatares , waarbij afbeeldingen worden gecached en geserveerd op onze website. Idealiter emplazáramos cache van gravatares in een apart subdomein (zie punt No. 8).

We kunnen ook een plug-in gebruiken om de lokale gravatars te doorzoeken.

Optimaliseer de afbeeldingen

De afbeeldingen die we uploaden, kunnen kleiner ( geoptimaliseerd ) worden gemaakt , waardoor de laadtijden aanzienlijk kunnen worden verkort .

We kunnen de online tool smush.it gebruiken of we kunnen de Yslow-plug-in installeren , inclusief deze tool.

CCS bovenaan, JS onderaan.

Het ’s een goede gewoonte om de plaatsen CSS-bestanden aan de bovenkant van de pagina om eerst te laden. De JavaScript-bestanden moeten in de worden geplaatst laatste deel mogelijk wanneer dan ook.

Met deze compilatie van praktijken bedoelen we niet dat alles moet worden toegepast, misschien staat onze site dit niet toe of weten we niet hoe we het moeten doen, maar we moeten onze site beheren op een manier die zo geoptimaliseerd mogelijk is en periodiek testen en tests uitvoeren zodat We kunnen concurrerend en efficiënt zijn in de wereld van bloggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *