Website laten maken in india, hoe doe je dat?

Website laten maken in india

Je website laten maken in india klinkt als de oplossing voor een startende ondernemer met een beperkt budget. Maar er zitten nogal wat haken en ogen aan.

Wij van 2beeweb helpen ondernemers met onze jarenlange ervaring in het inhuren van ontwikkelaar in india. Door ze te begeleiden in het process (voor meer info neem contact op). In dit artikel een aantal tips en dingen waar je op moet letten als je zelf een website wilt laten maken in india. Maar eerst:

Waarom een website laten maken in india?

Als je een website wilt laten maken met een erg beperkt budget. Kun je ervoor kiezen om een website laten ontwikkelen in nederland. Maar dan krijg je voor een klein budget ook vaak een erg simpele en onorginele website.

De oplossing: Je website laten maken in india. Daar liggen de lonen namelijk vele malen lager. Dus een website bouwer uit india kan voor een kleine prijs al een heel uitgebreide site maken.

Schrijf een duidelijk plan

website plan voor webdesigner uit india
Voorbeeld van zo’n schets van de layout van je website

Zorg ervoor ervoor dat je een uitgekiemd plan hebt van je website. Communicatie is namelijk vaak een moeizaam punt als je een website laat maken in india. Door eerst een duidelijk plan te schrijven voorkom je verwarring en kun je vaak al een vaste prijs afspreken hier later meer over.

Eerst wat moet je in zo’n website plan zetten:

  • Lijst met alle pagina’s van je website
  • Funtionalitijd van je website bijv:
    • Zelf tekst kunnen aanpassen
    • Een webshop
    • Contact formulier
  • Schets van de layout van je website (vaak zijn dit er meerdere)
  • Voorbeelden van website die je mooi vind en de stijl hebben die je in je eigen website wilt hebben

Vaste prijs afspreken

Het laatste wat je wilt is dat je een website laat maken in india om kosten te besparen. Maar dat vervolgens het project uitloopt en je alsnog een hoop geld kwijt bent.

Spreek daarom altijd een vaste prijs af als je een site laat ontwikkelen in india. Doordat je een duidelijk plan hebt gemaakt van je website zal de website bouwer hier niet moeilijk om doen.

Hoe vind je een website bouwer in india?

Upwork bied je de mogelijkheid om website bouwers uit de hele wereld in te huren. En beschermt je met hun beveiligde betalingen.

Er zijn veel websites met vele freelancers die websites maken. Het allermoeilijkste is de goede vinden. Een website waar wij veel freelance webdesigners uit india op vinden is de website upwork.com op deze site kun je gemakkelijk filteren op expertise prijs en rating.

Het is heel simpel je maakt op een website als upwork een account aan. Plaatst je project met het complete website plan erbij op upwork. Je kunt eventueel zelf een vaste prijs instellen of freelancers laten bieden.

Wil je een website laten maken uit india, maar heb je geen zin in al dat gezeur. Dan kun je contact op nemen met ons! Wij helpen als jaren ondernemers met het inhuren van webbouwers uit india en weten precies hoe je de beste website ontwikkelaars vind en waar je op moet letten. Ook hebben we zelf al een flink bestand met ontwikkelaar waarvan we weten dat ze goed werk afleveren.